EnglishКонтактиАктуалноНачало

Търсене Аптеки

Анкета

Доволни ли сте от нивото на обслужване в аптеки Ес Си Ес?

Актуално

Кои са най – добрите ни продукти за памет и кръвооросяване?

 

"Виногин макс"

Допринася за подобряване на паметта и концентрацията, кръвооросяването на мозъка и крайниците, спиране на шума в ушите, за подобряване работата на сърцето и кръвоносната система, особено важно за намаляване на риска от инсулт и инфаркт и за предотвратяване на схващания и крампи.

Съдържа екстракт от гинко билоба за по-добро оросяване, екстракти от гроздови семена и ябълка за укрепване на кръвоносната система, селен – антиоксидант и магнезий за здраво сърце.

 

"Виногин Гинко плюс"

С двойно повече Гинко билоба - 200 мг и уникален екстракт от гроздово семе - 50 мг. Допринася за доброто кръвооросяване на мозъка и крайниците (за топли ръце и крака). Подпомага за подобряване на концентрацията, паметта и вниманието. Подпомага сърдечно-съдовата система и намалява риска от образуване на тромби - има мощен антиоксидантен ефект.

 

"Виногин Ай Кю Макс" - уникална формула без аналог!

Ако Вие имате желание не просто да подобрите паметта и кръвооросяването на мозъка и крайниците си, а и винаги да сте супер концентрирани, работоспособни и използващи максимума на своята интелигентност, то тогава Вашият продукт се нарича Виногин Ай Кю Макс! Революционната му формула съдържа цели 11 важни активни съставки, като Гинко билоба, Фосфатидилсерин, Диметиламиноетанол (ДМАЕ), Хуперизин А, Родиола и др. Комбинацията е изключително подходяща, както за хора от 3-тата възраст, така и за хора подложени на засилено умствено напрежение и стрес, хора на интелектуалния труд, студенти, ученици и др. Помага и на хора с нужда от повишено внимание, като шофьори, техници и др. Подпомага функциите на сърцето. 

 

НАТУРХОФ „Гел - балсам с див конски кестен, арника и алпийски билки“

Неговите съставки бързо и ефективно допринасят за успокояване на болката и напрежението в мускулите, гърба, кръста и ставите. Подпомагат при артрит и ревматизъм, подобряват кръвообръщението и са подходящи при разширени вени, спукани капиляри, отоци и синини, уморени и натежали крака и др. Имат охлаждащ ефект.  

 

 

НАТУРХОФ „Крем - балсам за крака с див конски кестен и червени лозови листа“

Неговите съставки бързо и ефективно допринасят за укрепване на венозната система, помагат при разширени вени и спукани капиляри, стимулират кръвообращението, успокояват болката и напрежението при уморени и отекли крака, имат охлаждащ ефект.

 

 

 

 

ИЗГОДНИ ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДОБРО КРЪВООРОСЯВАНЕ И ТОПЛИ КРАЙНИЦИ:

"Виногин макс" 30 капсули за 12 лв. + НАТУРХОФ „Крем - балсам за крака с див конски кестен и червени лозови листа“ 250 мл.

или

"Виногин макс" 30капсули за 12 лв. + НАТУРХОФ „Гел - балсам с див конски кестен, арника и алпийски билки“ 250 мл.

 

Източник: http://vitagold.bg


 

Design & Hosting Triada Soft © 2007