EnglishКонтактиАктуалноНачало

Търсене Аптеки

Анкета

Доволни ли сте от нивото на обслужване в аптеки Ес Си Ес?

Актуално

AVIRON KIDS (АВИРОН КИДС)

AVIRON KIDS (АВИРОН КИДС) е препарат предназначен за деца с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Подходящ е и за профилактика на грип и остри вирусни инфекции (ОВИ).


Таблетките на AVIRON KIDS са с вкус на шоколад и лешници и са подходящи за деца, който не могат да поглъщат таблетки. Те се използват за приготвяне на суспензия за пиене. Таблетките се разтварят във вода, сок, чай или мляко.


СЪСТАВ:


Всяка таблетка AVIRON KIDS съдържа 2 клинично доказани съставки с натурален произход: Апогентм - 100 mg и Хумусна киселина - 250 mg.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ГРИПЪТ И ОВИ?


Една от най-податливите групи към разболяване от грип и ОВИ са децата.
Грипът е вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са три типа: А, B и С. Те причиняват остра инфекция на гърлото, носа, белите дробове, бронхите.


Острите вирусни инфекции (ОВИ) се предизвикват от над 200 различни вируса, които засягат дихателната система. Характеризират с по-леко преминаване на болестното състояние в сравнение с грипа.


Грипът и ОВИ са силно заразни заболявания, които се предават лесно чрез кихане и кашляне, както и при допир със замърсени ръце на заразен човек. По време на зимните месеци, организмът е по-възприемчив към този тип болести, тъй като студеното време преохлажда лигавиците и тялото става лесна мишена за вирусите. Нелекувани адекватно, грипът и ОВИ могат да доведат до редица усложнения, като пневмония, менингит и др.


КАК СЕ ЛЕКУВАТ ГРИПЪТ И ОСТРИТЕ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ?


Антибиотиците са безполезни срещу вирусни заболявания като грипа и ОВИ, а ваксините имат само частичен успех в профилактиката на тези заболявания, тъй като вирусите са непредсказуеми и се променят непрекъснато.

Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на средства, които едновременно унищожават вирусите, спират тяхното навлизане и размножаване в организма, и стимулират имунната система. В резултат на това, вирусната инфекция се пресича още в самото начало, предотвратява се разболяването, симптомите траят по-кратко време, а излекуването е значително по-бързо.


Правилната профилактика също има значение в борбата с вирусите. Засилването на имунната система преди зимния сезон или по време на грипна епидемия, осигурява на организма всички възможни средства за да се справи с вирусите.


От друга страна, профилактиката срещу повторно разболяване след прекарана болест или лечение с антибиотици, стимулира отслабената имунна система и я възстановява в пълния ? капацитет. Така рискът човек да се разболее отново се свежда до минимум.
 
КАК ДЕЙСТВА AVIRON KIDS?


AVIRON KIDS активно унищожава вирусите, посредством 3 механизма на действие:
1. AVIRON KIDS възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им за дихателнитe пътища.
2. AVIRON KIDS спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Това води до бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията.
3. AVIRON KIDS стимулира и засилва имунната система. Когато имунната система е своевременно подсилена и активирана, тя много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно с вирусната инфекция.


КАКВО ПОСТИГАМЕ С AVIRON KIDS?


AVIRON KIDS:
• Унищожава вирусите и спира инфекцията,
• Бързо облекчава симптомите на грипа и ОВИ,
• Ускорява оздравяването,
• Ефективно предпазва от грип и други вирусни заболявания.
 
КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА AVIRON KIDS?
Приготвяне на суспензията за пиене: към 10 - 15 мл вода, сок, чай или мляко се прибавя една таблетка AVIRON KIDS и се разбърква, докато таблетката се разтвори. Tака приготвената суспензия се изпива.


AVIRON KIDS следва да се приема в следните случаи:
I. AVIRON KIDS ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ
Препоръчва се приемът на AVIRON KIDS да започне веднага след появата на първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да заразят детето.
КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА AVIRON KIDS?
AVIRON KIDS не трябва да се приема от деца с алергия към някоя от съставките на таблетката.
 
КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА AVIRON KIDS?


Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.
AVIRON KIDS може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат след консултация с вашия лекар.

 
Публикувано: 25.11.2014г.
Източник: http://neopharm.bg/

 


Design & Hosting Triada Soft © 2007